GYIK

GYIK

1. Mennyi idő alatt készül el a megrendelt szolgáltatás?

A jól összehangolt csapatmunka eredménye a gyors és pontos munkavégzés. Alapesetben a szerződés aláírásától számított 30 munkanapon belül (feltétel a folyamatos kapcsolattartás) elkészítjük a weboldalt, a lógót, a megrendelt SEO szövegírást is. Webáruházaink esetében az elkészítési határidő maximum 40 munkanap.

2. Mikor és hogyan kell fizetnem a megrendelt szolgáltatásokért?

A megbízási díj függvényében általában két részletben, az első részletet előleg formájában, az utolsó részletet a munka elvégzésekor térítik meg ügyfeleink.

3. Miért kell előre fizetnem?

Az előlegfizetés és az utólagos teljesítés mind két fél számára garancia, melyet sajnos nem hagyhatunk figyelmen kívül.

4. A weboldalon feltüntetett ár egyszeri díj, vagy minden évben ki kell fizetni?

A weboldalon feltüntetett árak egyszeri díjak minden esetben, kivétel a havidíjas keresőoptimalizálás és a Facebook kampány.

5. Évente kell fizetni az elkészített oldalért?

Igen, kell. Mivel a Domain nevet évente kell lefoglalni, ezért a tárhely és a karbantartási szolgáltatásainkat is ehhez igazítjuk. Ennek évente egyszeri költsége van csupán, melyet ügyfeleink akkor fizetnek, ha továbbra is igényt tartanak a szolgáltatásunkra.

6. Nekem kell feltölteni a termékeket/képeket?

Nem feltétlenül, szolgáltatásaink közt szerepel a karbantartás is, mely a feltöltést magában foglalja (ésszerű mennyiségi határon belül). Természetesen ügyfeleink részére biztosítunk belépést az oldalhoz, így ha gondolják, ők maguk is feltölthetik.

7. Garanciát vállalnak a megrendelt szolgáltatásokra?

Szolgáltatásainktól függően természetesen igen. Működési garancia érvényes a weboldal és a webáruház készítése során. Pozíció garancia érvényes a kereső optimalizálás esetében, plágium mentes garancia a SEO szövegírást tekintően, és hitelességi garancia a szakfordítást illetően.

8. Bővíthető a weboldal és a webáruház?

Igen, olyan dinamikus oldalakat készítünk, melyek könnyedén bővíthetőek/átalakíthatóak.

9. Az elkészített weboldal/webáruházam mobilon is szépen fog kinézni?

Ahhoz, hogy okos telefonon vagy a táblagépen is maximális legyen a felhasználói élmény, külön mobil optimalizálás szükséges.

10. Gond, ha nincs még kiforrott elképzelésem, hogy mit szeretnék?

Munkatársaink felkészültek az ilyen helyzetekre is, és amennyiben szükséges felülvizsgálják a konkurenciát, és a vásárlói igényeket, és ezek alapján készítenek Ügyfelünknek egy tervet, mely után már számára is könnyebb a fantáziálás.

11. Van szükség személyes találkozóra?

Nincs, munkatársaink kommunikatívak, ügyfeleinkkel e-mailen és telefonon tartjuk a kapcsolatot, de természetesen, ha máshogy nem megy, biztosítunk időpontot.

5 érv mellettünk

 honlapkészítés

Több, mint 1000 elvégzett munka

Dinamikus szakértelem

Gyártás helyett tervezés

Minden egy helyen

„Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!”

Tovább olvasom