Magyar nyelvű webadmin panelt biztosítunk, ahol korszerűen menedzselheti FTP kapcsolatait, létrehozhat eMail címeket, adatbázisokat, szerkesztheti weboldalait.
x
Egy különleges alkalmazás, amely figyeli a hibásan megcímzett, de az Ön Domain tartományába érkező leveleket. A levelek „vadásza” (más néven CatchAll) az összegyűjtött leveleket az Ön által megadott email címre továbbítja. Így biztosan nem veszít el egyetlen fontos levelet sem!
x
A mentést a Direct Admin panelre beépített szolgáltatással tudja az ügyfél elvégezni. Igény esetén külső adathordozóra vagy szerverre mi is elvégezzük adatai biztonságos tárolását!
x
Bár cégünk fennállása óta még nem fordult elő technikai problémából adódó adatvesztés, ettől függetlenül fontosnak tartjuk a maximális
biztonságot, így rendszeresen készítünk mentést partnereink adatairól külső adathordozóra!
x
A tárhely szolgátlatáshoz felvehető Domain nevek darabszámát jelöli. Azaz Ön futtathat 1 vagy akár 100 domain nevet is tárhelyéről! A korlátlan kizárólag a nálunk regisztrált vagy át- regisztrált Domain nevekre értendőek!
x
Adatforgalom a szerver és a kliensszámítógépek vagy klienszerverek közötti minden nemű forgalom. Az adatforgalom nagyáságát a HTTP, FTP és EMAIL protokolokon forgalmazott adatok összessége adja meg. Egy átlagos weboldal adatforgalma 10GB alatt van, míg egy közepes elérheti a 20-40GB adatforgalmat is havonta.
x
Tárhely szolgáltatás | A Jövőt Építjük

Tárhely szolgáltatás

tárhely szolgáltatás

 

Teljes körű Tárhely szolgáltatás

Magyarországon regisztrált szerverünk azon ügyfeleink számára, akik igénybe veszik tárhely szolgáltatásunkat is, plusz garanciát nyújt, mivel a felelősség egy kézben összpontosul.  Ügyfeleink számára biztosítjuk azt a kényelmet, mely a weboldal készítés és a tárhely szolgáltatás összekapcsolásával jár: minden egy helyen, egy szolgáltatónál, egy telefonnal elintézhető.

Tárhely szolgáltatásunk további előnyei közé tartozik a garanciavállalás és a maximum 48 órás karbantartás.

Mit jelent ez?

  • garancia: folyamatosan karbantartott és frissített tárhelyünk biztosítja a vírus mentességet (abban az esetben, ha adatvesztés történne, szerződött ügyfeleink számára a garancia keretein belül visszaállítjuk az adatvesztés előtti állapotot)
  • 72 órás karbantartás: tárhely szolgáltatásunk mellé biztosítjuk, egy éven keresztül bármilyen adatmódosítási kérelem, kép / videó / szövegi tartalom feltöltést (a mennyiség ésszerűségi határain belül) 48 órán belül ellátja.

Tárhely szolgáltatásunk a weboldal vagy webáruház készítése mellett az első évben ingyenes vehető igénybe, azt követően minden további évben a lent feltüntetett árak az érvényesek.

Tárhely csomagok tárhelyszolgáltatás

Mini

tárhely biztosítás

Normál

tárhelyek

Plusz

Tárhely mérete: 500 Mb 1000 Mb Korlátlan
Webadmin Panel:  pipa2  pipa2 pipa2
Időzített Feladat (cron): x2 pipa2 pipa2
Email Vadász:
SMTP Szerver: pipa2 pipa2 pipa2
POP3 / IMAP: pipa2 pipa2 pipa2
Mentés / Tárolás:  pipa2 pipa2  pipa2
Biztonsági Mentés: pipa2 pipa2 pipa2
SSL Támogatás: x2  x2  pipa2
SPAM Szűrés: pipa2 pipa2  pipa2
Védett Mappa létrehozás: pipa2 pipa2 pipa2
Egyedi Hibaoldal: pipa2 pipa2 pipa2
MYSQL Adatbázis:  Korlátlan* Korlátlan* Korlátlan*
MYSQL Adatb. Mérete: 20 MByte 20 MByte Korlátlan*
Email Postafiók (db): 1 db 2 db Korlátlan*
Email Tárhely: 20 MByte 50 MByte Korlátlan*
FTP Hozzáférés: 2 db 2 db Korlátlan*
Domain Fenntartás: 1 db 3 db Korlátlan*
DNS Szolgáltatás:  Korlátlan*  Korlátlan* Korlátlan*
Aldomain létrehozás: 0 db 3 db Korlátlan*
Adatforgalmi korlát: Korlátlan* Korlátlan* Korlátlan*
Előfizetési idő: 1 év 1 év 1 év
DÍJA – 1/ÉV:  6.900 Ft  11.900 Ft   21.900 Ft

*Korlátlan az ésszerűség és a szabad erőforrások határain belül. A feltüntetett árak az ÁFA-t NEM tartalmazzák! A fenti ajánlat 2012.08.01-tól a visszavonásig érvényes új előfizetés esetén vagy új előfizetők részére!

5 érv mellettünk

 honlapkészítés

Több, mint 1000 elvégzett munka

Dinamikus szakértelem

Gyártás helyett tervezés

Minden egy helyen

„Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!”

Tovább olvasom